top of page

Ons aanbod gymnastiek:

 

Gymnastiek- en Volleybalvereniging GVVL uit Lonneker verzorgt ouder-kindgym, kleutergym, meisjesgym, jongensgym, selectie en damesvolleybal die worden geleid door enthousiaste leiding. De activiteiten vinden plaats in de Lonneker sportzaal aan de Scholten Reimerstraat, maar ook in de gymzaal van Lumen op het Velve.

Anchor 1
OUDER-EN-KINDGYM

 

Ouder en Kind Gym is bedoeld voor peuters van ongeveer 1½ tot 4 jaar die samen met hun ouders, grootouders of oppasouders willen gymmen. De lessen worden verzorgd onder professionele leiding van twee ervaren leidsters in een echte gymzaal. Uw peuter mag heerlijk klimmen, klauteren, springen, rollen en spelen met ballen, blokken of pittenzakken. De 'les' wordt meestal met gezellige doeliedjes afgesloten. 

 

Vanaf 1½ jaar - Waar en wanneer?

MEISJESGYM

Voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, verdeeld in de basisschoolgroepen 3/4, groep 5/6, en een groep vanaf basisschoolgroep 7 en voortgezet onderwijs. Onder professionele leiding van Carlijn. Ieder kind doet op zijn of haar eigen niveau oefeningen. Daarnaast worden er (bal)spelen gedaan.

Vanaf 6 jaar - Waar en wanneer?

IMG-20190712-WA0016[673600].jpg
Anchor 2
KLEUTERGYM  

Kleutergym is er voor jongens en meisjes van ongeveer 4 tot 6 jaar. De lessen worden gegeven onder professionele leiding van Amber Hultink en Senna ter Bekke in de Lonneker Gymzaal, een veilige omgeving die de kinderen uitnodigt om op ontdekkingstocht te gaan.

Er staat een aantal toestelsituaties waarmee de kinderen de volgende bewegingsvormen leren: duikelen, steunspringen, balanceren, ver-/ hoogspringen, diepspringen, klauteren, rollen, zwaaien, slingeren, schommelen, klimmen.

Vanaf 4 jaar - Waar en wanneer?

 

DAMESGYM

 

Voor alle dames die gezellig willen bewegen onder professionele leiding van Saskia Molenkamp in de Lonneker gymzaal. Activiteiten: lichte conditieoefeningen, spieroefeningen en volleybal met eigen regels.

Bewegen is gezond en het motto is “lachen is belangrijker dan prestatie”.

Waar en wanneer?

 

Anchor 7
20190525_180310[3974].jpg
SELECTIETURNEN  

Voor meisjes vanaf ongeveer 7 jaar die van turnen houden en heel veel willen oefenen om een perfecte oefening uit te voeren tijdens een wedstrijd. De selectie staat onder professionele begeleiding.

Locatie: Lonneker Gymzaal  

Activiteiten: conditietraining, spieroefeningen, krachttraining en ritmische oefeningen. Allemaal gericht op het perfect uitvoeren van oefeningen op de lange mat en de evenwichtsbalk en aan de brug ongelijk.  En om een mooie sprong over de pegasus te maken.

Door veel te oefenen wordt je lichaam soepel en lenig. Je doet (onder begeleiding) mee aan verschillende wedstrijden in Overijssel. Dit is spannend, maar je hebt ook veel plezier.

Waar en wanneer?

bottom of page