top of page

Ons aanbod dans:

 

Gymnastiek- en Volleybalvereniging GVVL uit Lonneker verzorgt streetdance die wordt geleid door enthousiaste leiding. De activiteiten vinden plaats in de Lonneker sportzaal aan de Scholten Reimerstraat.

STREETDANCE

 

Heb je een zoon of dochter die niet stil kan zitten als hij/zij muziek hoort dan is streetdance echt iets voor hem/haar! 

Onder deskundige leiding van Dionne Slot worden er op de woensdag- en donderdagmiddag 3 lessen streetdance gegeven. 

De les is als volgt ingedeeld: eerst een actieve warming-up, dan stoere en hippe choreografieën, het zelf experimenteren van bewegen op muziek en om de les goed af te sluiten een cooling-down. 

Is uw kind enthousiast en wil hij/zij graag een keer meedoen? Dan bent u van harte welkom op één van onze lessen. Uw kind word ingedeeld op basis van leeftijd en niveau, dit kan afwijken van de leeftijden die vermeld staan op onze website.

 

Vanaf 6 jaar - Waar en wanneer? 

Anchor 3
Anchor 6
Streetdance Adult
 

Ook voor onze volwassen dames en heren die het leuk vinden om te dansen is er nu een mogelijkheid om les bij Dionne te volgen. Iedere vrijdagavond van 19.30-20.30 uur in onze gymzaal in Lonneker. Wil jij kijken of dit wat voor je is, dan ben je van harte welkom om drie keer een proefles mee te draaien!

Anchor 4
bottom of page